skip to Main Content
WIJNEN VANUIT DIRECTE IMPORT EXCLUSIEVE WIJNEN GRATIS VERZENDING vanaf €100

Bestellen en bezorgen

Wijnen online bestellen

Wanneer u één fles of meerdere flessen via onze webshop bestelt, kunt u in onze winkelwagen de keuze maken of u de bestelling gratis wilt afhalen in onze winkel of wilt laten thuisbezorgen. Wij bezorgen uw wijn in Rotterdam, geheel Nederland en in de EU.

Wijnen gratis afhalen

U kunt uw bestelling altijd gratis afhalen in onze winkel. Kijk voor ons adres en openingstijden op onze contactpagina. Zodra uw bestelling in onze winkel voor u gereed staat, ontvangt u een afhaalbericht.

Wijnen bezorgen

Bezorg  -en verzendkosten komen te vervallen bij een bestelling boven de €100,- Tot dit bedrag vragen wij een bijdrage in de verzendkosten van € 7,95

Levertijd

Standaard levertijd 1-3 werkdagen voor adressen in Nederland. Het kan zijn dat er omstandigheden zijn waardoor de levertijd mogelijk langer duurt. Wij zullen u dan altijd op de hoogte stellen en met u overleggen.

Leveren op specifieke datum

U kunt geen aanspraak maken op dat er op een bepaalde dag bezorgd moet worden, wij kunnen enkel ons best voor u doen. U kunt bij het veld opmerkingen op de checkout pagina eventuele wensen met betrekking tot de levering kenbaar maken. Omdat de standaardlevertijd tot 3 werkdagen bedraagt, vragen wij u dit tijdig kenbaar te maken. Let op dat leveringen op maandag doorgaans pas op dinsdag worden bezorgd.

Leeftijdsverificatie en geen burenbelevering

Bij online bestellingen is het volgens de nieuwe alcoholwet verplicht dat de koper aangeeft tenminste 18 jaar en ouder te zijn. Om dit te controleren wordt er bij aflevering een leeftijdscheck 18+ uitgevoerd aan de hand van de van de aflevergegevens én uw ID-bewijs. Ook vraagt de bezorger naar een handtekening voor ontvangst en mag er alleen afgeleverd worden bij de ontvanger zelf. Mocht de klant niet thuis zijn tijdens de levering gaat het pakket naar een ophaalpunt in de buurt. Het pakket mag niet bij de buren worden afgeleverd.

Levering wijnen ook in het buitenland

  • Wij leveren in de EU. Voor actuele prijzen en informatie kunt u contact met ons opnemen.
  • Wij kunnen wijnen ook leveren in Zwitserland. Neemt u hiervoor contact met ons op.
Back To Top