skip to Main Content

Wijnproeverijen

Organiseert u ook wijnproeverijen is een veelgestelde vraag aan ons. Het antwoord daarop is “Ja”. Jan van Breda geeft jaarlijks diverse wijnproeverijen in zijn wijnkelder in Rotterdam centrum. Bekijkt u hieronder de opties.

Overzichtsproeverij
Wij organiseren minstens 1 x per jaar onze grote overzichtproeverij “Wijn aan de Maas” genoemd. Hier kunt u kennismaken met onze wijnen en zijn er veelal een aantal bevlogen wijnboeren aanwezig. Via de nieuwsbrief en op deze pagina wordt u hiervan op de hoogte gehouden over plaats en data. Indien u interesse heeft, raden wij u aan zich in te schrijven op onze nieuwsbulletin onderaan de pagina.

Besloten proeverij
Wij organiseren ook proeverijen voor besloten gezelschappen. Wilt u een keertje bij ons aan de lange tafel aanschuiven voor een gezellige avond met heerlijke wijnen, stukje kaas en worst en een informatief verhaal. Dan kunt u contact met ons opnemen. In overleg met u gaan we kijken hoe we het programma kunnen invullen. Het minimale aantal personen voor een besloten wijnproef avond is 10 personen.

Thema proeverij
Een aantal malen per jaar proberen wij een proeverij te organiseren vanuit een bepaald thema. te denken valt aan een portproeverij, wijnen uit een bepaald land, gebied of druif. Wij nodigen deze avond een expert voor u uit die u meeneemt aan de hand van wat u deze avond proeft. Deze avonden gaan op inschrijving. Ook hier geldt, indien op de hoogte wilt zijn, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.Wijn aan de Maas | Zondag 3 november

Het eerste weekend van November houden wij traditiegetrouw onze najaarsproeverij WIJN AAN DE MAAS. Een grote keuze aan wijnen van hoge kwaliteit zijn deze middag te proeven en direct te bestellen met aantrekkelijke kortingen. Het belooft weer een mooi proefspektakel te worden.

Locatie en tijd

WIJNHANDEL JAN VAN BREDA
Westerkade 29 Rotterdam

Zondag 3 November
13.00 – 18.00 uur

Meld u tijdig aan want het aantal plaatsen is beperkt. Gratis entree bij vooraanmelding, maar wel minimale afname van 6 fl. per deelnemer.

Onze wijnproeverij is opengesteld voor alle wijnliefhebbers. De toegang is gratis mits u via janvanbreda.nl heeft aangemeld. Bij deelname aan deze proeverij verwachten wij een minimale afname van 6 flessen per deelnemer.

Aanmelden kan via info@janvanbreda.nl

 

Lees meer

Wijnproeverij| Datum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen

Lees meer

Wijnproeverij| Datum

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen

Lees meer
Back To Top