skip to Main Content
WIJNEN VANUIT DIRECTE IMPORT EXCLUSIEVE WIJNEN GRATIS VERZENDING vanaf €75 (IVM COVID-19)

Wijnproeverijen

Jan van Breda geeft jaarlijks diverse wijnproeverijen in zijn wijnkelder in Rotterdam centrum. Bekijkt u hieronder de opties en onze agenda.

Wijn aan de Maas – Overzichtsproeverij – datum nog onbekend

Wij organiseren minstens 1 x per jaar onze grote overzichtproeverij “Wijn aan de Maas” genoemd. Hier kunt u kennismaken met zeer veel wijnen en zijn er veelal een aantal bevlogen wijnboeren aanwezig. Via de nieuwsbrief en op deze pagina wordt u hiervan op de hoogte gehouden over plaats en data. Indien u interesse heeft, raden wij u aan zich in te schrijven op onze nieuwsbulletin onderaan de pagina.

Besloten proeverij v.a. 10 personen – op aanvraag

Wij organiseren ook proeverijen voor besloten gezelschappen. Wilt u een keertje met vrienden of collega’s aan onze lange tafel aanschuiven voor een gezellige avond met heerlijke wijnen, stukje kaas en worst en een informatief verhaal. Dan kunt u contact met ons opnemen. In overleg met u gaan we kijken hoe we het programma kunnen invullen. Het minimale aantal personen voor een besloten wijnproef avond is 10 personen.

Thema proeverij – op inschrijving via de nieuwsbrief – nog geen nieuwe data gepland

Een aantal malen per jaar proberen wij een proeverij te organiseren vanuit een bepaald thema. te denken valt aan een portproeverij, wijnen uit een bepaald land, gebied of druif. Wij nodigen deze avond een expert voor u uit die u meeneemt aan de hand van wat u deze avond proeft. Deze avonden gaan op inschrijving. Ook hier geldt, indien op de hoogte wilt zijn, schrijf u dan in op onze nieuwsbrief.

Bekijkt u hieronder onze AGENDA    Back To Top