skip to Main Content
WIJNEN VANUIT DIRECTE IMPORT EXCLUSIEVE WIJNEN GRATIS VERZENDING vanaf €100

Kwalitatief & selectief 

Relatiegeschenk bestellen?

Op maat: In de winkel, per mail of telefonisch

  • Offerte op maat Kom naar de winkel en kies samen met ons uw ideale geschenk uit. Wij verzorgen vervolgens het gehele traject voor u. Van de wijnen tot aan de bezorging. U kunt ons ook mailen of telefonisch een bestelling plaatsen. Uiteraard stellen wij ook offertes op maat op. Mail naar info@janvanbreda.nl of bel op 010-436.52.69

Online geschenken uitzoeken

  • Zelf uw geschenk samenstellen: In dit laatste geval kiest u een formaat verpakking (kistje) en zoekt u hierbij een mooie wijn(en) uit. Eventueel bij te voegen tekst voor op een kaartje kunt u tijdens de afrekenprocedure  invullen.
Download Kerstbrochure

Neem contact met ons op voor een offerte

    • Waarom Jan van Breda

  • Representatieve kwaliteitswijnen

U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment aan representatieve kwaliteitswijnen. Dit omvat zowel iconische wijnen tot aan de pareltjes van minder bekende wijnhuizen. Direct vanuit eigen import of via één van onze partners kunnen wij u rijkelijk bedienen aan interessante opties.

  • Aandacht voor uw wijnwensen

Wijnhandel Jan van Breda is een klein en persoonlijk familiebedrijf. Daarom kunnen wij met aandacht en persoonlijk contact uw wensen perfect invullen. Van een enkel geschenk tot enkele tientallen of honderden, alle opdrachten worden met de juiste zorg en precisie uitgevoerd.

  • Wijn bezorging wereldwijd

Vanaf de advisering van de wijnen tot aan de uiteindelijke bezorging bij uw klant. U levert ons de adressen en kaarten aan en wij verzorgen voor u de verpakking, adressering en wereldwijde bezorging. Geen omkijken naar!

  • Offline, online of telefonisch wijn bestellen

Wij zien u graag in de winkel maar wanneer u geen tijd heeft kunt u ook telefonisch een order plaatsen. Uiteraard zijn wij ook online 24/7 geopend.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Wenst u een offerte te ontvangen dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij gaan voor u aan de slag.
    Back To Top