skip to Main Content
WIJNEN VANUIT DIRECTE IMPORT EXCLUSIEVE WIJNEN GRATIS VERZENDING vanaf €50 (IVM COVID-19)

Kwalitatief & selectief 

Bent u op zoek naar een relatiegeschenk? Jan van Breda kan u daarbij adviseren. Wij verzorgen sinds vele generaties hoogstaande relatiegeschenken voor bedrijven binnen en buiten de regio Rotterdam.

Mogelijkheden om een relatiegeschenk te bestellen:

  • U kunt langskomen in de winkel en samen met één van onze adviseurs uw geschenk uitkiezen. Wij verzorgen vervolgens het gehele traject voor u. Naast de wijnen, verzorgen wij de verpakking (inclusief het bijvoegen van uw kaarten ) de adressering en verzending.
  • Telefonisch met een adviseur een geschenk samenstellen en per Tikkie afrekenen of op rekening betalen .
  • Online kiezen uit onze geselecteerde geschenken of zelf uw geschenk samenstellen in de onze webshop. In het laatste geval kiest u een formaat verpakking (kistje) en zoekt u hierbij een mooie wijn uit. Eventueel bij te voegen tekst voor op een kaartje kunt u tijdens de afrekenprocedure  invullen.

Verzorging van uw geschenk

U kunt bij ons kiezen uit een ruim assortiment aan representatieve kwaliteitswijnen. Dit omvat zowel iconische wijnen tot aan de pareltjes van minder bekende wijnhuizen. Direct vanuit eigen import of via één van onze partners kunnen wij u rijkelijk bedienen aan interessante opties.

Wijnhandel Jan van Breda is een klein en persoonlijk familiebedrijf. Daarom kunnen wij met aandacht en persoonlijk contact uw wensen perfect invullen. Van een enkel geschenk tot enkele tientallen of honderden, alle opdrachten worden met de juiste zorg en precisie uitgevoerd. Vanaf de advisering van de wijnen tot aan de uiteindelijke bezorging bij uw klant

Wanneer u krap in uw tijd zit maar wel een kwaliteitsgeschenk wilt geven kunt u bij ons ook online terecht. Uiteraard geldt ook dat wij u telefonisch kunnen helpen indien nodig.

Neem contact op

Offerte aanvragen

Wenst u een offerte te ontvangen dan kunt u onderstaand formulier invullen. Wij gaan voor u aan de slag.
Back To Top